dimarts, 17 de febrer del 2009

Bunyols de Nadal

3 tasses d'oli
1 tassa d' anís
1 tassa de tisana freda de matafaluga, coriandre i pela de llimona
1 tassa de sucre
2 cullerades de moscatell
1 cullerada de llevat amb pols
1 ou
600 g de farina


Preparació: En un bol posarem la farina hi anirem afegint la resta d' ingredients. Ho pastarem fins a conseguir una pasta compacta, que hem de deixar reposar unes hores.Per començar farem unes boles més petites què un ou, aproximadament, i les deixarem reposar uns 2o minuts. Entretant, prepararem una paella amb força oli. Passat aquest temps, posarem la paella al foc per a què s'escalfi. Donarem forma a les boles fins a aconseguir una pasta molt fina i rodona. Quan l'oli estigui calent, fregirem els bunyols un a un pels dos costats. Així que els anirem traient, els posarem damunt d' un paper de cuina perquè absorbeixi l' excés d' oli. Finalment, els posarem en una plátera i hi escamparem sucre per damunt.

Espero que us animeu a fer-los, estan boníssims!