dilluns, 30 de març del 2009

Bunyols de maçana

Ingredients:
4 maçanes
2 copes d' anís i sucre
Per la pasta:
50 g de sucre
2 ous
150 cc de llet
1 pols de sal
1 sobre llevat amb pols
150 g de farina

Preparació:Pelarem i tallarem les maçanes a trossos no molt grossos, sense cor. Les posarem a macerar amb l' anis i el sucre unes hores. Per preparar la pasta: mesclarem bé la farina, el sucre i el sobre de llevat. Seguidament afegirem la llet fins que n' obtingem una pasta sense grumolls. Hi agregarem un pols de sal i els ous. Ho batrem tot molt bé. Aleshores passarem els trossos de maçana per la pasta i els fregirem amb força oli ben calent, fins que estiguint ben rossos. Així que els anem traient, els posarem damunt d' un paper de cuina perquè absorbeixi l' excés d' oli. Per acabar hi posarem un pols de sucre.
Animeu-vos a fer-los. Us puc ben assegurar que són boníssims!