diumenge, 19 d’octubre del 2008

Lassanya de patata

Ingredients:
1kg. de patata.
50 gr. de formatge ratllat.
200 gr. de carn picada de porc.
100 gr. de pernil dolç.
2 cullerades de salsa de tomàquet.
1 ceba.
sal, pebre i oli.

Elaboració:

Talleu i peleu les patates, les posarem a bullir amb aigua i una cullerada de sal, una vegada cuita les triturarem i les deixarem reservades.En una paella fem un sofregit de ceba i tomàquet, tot seguit afegirem la carn picada i el pernil dolç també picat, i posarem sal i pebre.
En una plata pel forn, hi posarem una capa de puré de patata, una de salsa, una altra de puré i per últim ho cobrirem de formatge ratllat i ho posem 10 minuts al forn, a gratinar a 180 ºC.
Servir-ho ben calent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Anim noies ,estem fen unes receptes per lleparse els dits i aquesta per sert quedarem molt tipes.Bon profit
Ho diu una de les maries...